Felelős fél

Utolsó frissítés: 06/2018

Az Ön személyes adatainak honlapunkon történő kezeléséért az Lagermax Lagerhaus und Speditions AG felelős. Adatainkat az Impresszumban tekintheti meg. Személyes adatainak védelmét kiemelten komolyan vesszük. Személyes adatait bizalmasan, az adatvédelmi törvényeknek megfelelően és a jelen adatvédelmi nyilatkozat szerint kezeljük. Adatait az Ön kifejezett beleegyezése nélkül más címzetteknek nem továbbítjuk.

 

A személyes adatok gyűjtése, feldolgozása és felhasználása

Hozzáférési adatok / szerver-logfájlok

Az Ön böngészője által felénk továbbított információkat automatikusan gyűjtjük és tároljuk. Ezen adatok a következők:

  • a böngésző típusa és verziója,
  • a használt operációs rendszer,
  • referer URL (az előzőleg látogatott oldal, ahonnan a weboldalra irányították),
  • a számítógép hostneve, ahonnan a hozzáférés történt (IP-cím),
  • a szerverhez való hozzáférés időpontja,
  • az átvitt adatok mennyisége és
  • a visszaigazolás arról, hogy sikeres volt-e a lehívás.

A felhasználók IP-címét a használat végén törlik vagy anonimmá teszik. Az anonimmá tétel során az IP-címeket úgy változtatják meg, hogy a személyes vagy dologi összefüggések egy meghatározott vagy meghatározható személlyel kapcsolatban már nem, vagy csak aránytalanul nagy idő-, pénz- és munkaerőráfordítással állíthatók helyre. Az ún. logfájlokban tárolt adatokat anonim formában értékeljük ki, hogy a weboldalat ezáltal továbbfejleszthessük és felhasználóbarátabbá tehessük, illetve hogy a hibákat gyorsabban megtalálhassuk és kijavíthassuk. Ezeket a fájlokat továbbá a szerverkapacitások kezelésére is használjuk, annak érdekében, hogy szükség esetén megfelelő adatmennyiséget tudjunk rendelkezésre bocsátani.

 

Kapcsolatfelvételi űrlap

Ha kapcsolatba lép velünk a weboldalon vagy az office@lagermax.com címen található formanyomtatványon, az adatok 6 hónapig lesznek tárolva a kérelem feldolgozásához és nyomon követési kérdések esetén. Nem osztjuk meg ezeket az információkat beleegyezés nélkül.

 

Hírlevél

Weboldalunkon keresztül Ön előfizethet az e-mailes hírlevelünkre. Ehhez szükségünk van az Ön e-mail-címére és egy nyilatkozatra, hogy beleegyezik abba, hogy hírlevelet küldjünk Önnek.

A hírlevélre való feliratkozáskor küldünk Önnek egy visszaigazoló e-mailt egy linkkel, amelyen meg kell erősítenie a hírlevélre való feliratkozást.

Joga van ahhoz, hogy beleegyezését bármikor írásban (az e-mailes hírlevélnél is) vagy a lejelentkezés linkre kattintva visszavonja: ez a visszavonás a visszavonás előtti, beleegyezésen alapuló adatkezelés jogszerűségét nem befolyásolja. 

 

Az adatok továbbítása harmadik feleknek

Adatait harmadik feleknek csak akkor továbbítjuk, ha ez a szerződés teljesítéséhez vagy az elszámoláshoz szükséges, vagy ha Ön ebbe előzetesen beleegyezését adta. Az ilyen módon továbbított adatokat szolgáltatóink kizárólag feladatuk teljesítésére használhatják. Ezeket a feladatokat mindig gondosan választjuk meg, és írásban adjuk ki. Ezek a feladatok utasításainkon alapulnak, és végrehajtásukat rendszeresen ellenőrizzük. Ezen információk másféle felhasználása nem megengedett, és az általunk megbízott szolgáltatók közül egyik sem használja más módon ezeket az információkat.

 

Állásajánlatok és online jelentkezések

Honlapunkon meghirdetünk betöltetlen állásokat, melyekre online is lehet jelentkezni (e-mailben vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül). Ha jelentkezik egy meghirdetett állásra, adatait kizárólag a jelentkezési eljárás keretein belül gyűjtjük és kezeljük, majd az állás betöltése után töröljük őket, kivéve, ha a törvényi előírások szükségessé teszik a hosszabb adattárolást.

Az adatokat akkor tároljuk hosszabb ideig, ha Ön ebbe kifejezetten beleegyezett arra az esetre, ha a későbbiekben ismét elérhető lesz betöltendő állás, vagy ha Önnel munkaszerződést kötünk, amely esetben az adatokat az adatvédelmi törvény előírásainak betartása mellett a személyzeti dossziéban, továbbá a bérszámfejtés lebonyolításához tároljuk.

 

Sütik

Honlapunk sütiket használ. Ezek olyan kis információcsomagok, melyeket a böngészőn keresztül a végfelhasználó eszközére telepítenek. A sütik ártalmatlanok. 

A sütiket arra használjuk, hogy weboldalunkat felhasználóbarátabbá tehessük. Egyes sütik egészen addig az eszközén maradnak, amíg Ön nem törli őket. A sütik lehetővé teszik számunkra, hogy a következő látogatáskor felismerjük a böngészőjét.

Ha ezt Ön nem szeretné, akkor beállíthatja úgy a böngészőjét, hogy értesítse a sütik telepítéséről, illetve hogy a sütiket csak egyes esetekben engedélyezze. 

A sütik deaktiválása korlátozhatja weboldalunk használhatóságát.

A jelen weboldalon használt sütikről további információt itt talál.

 

Webes elemzés a Google Analytics segítségével

Weboldalunkon a Google Analyticset használjuk, amely a Google Inc. („Google”) webes elemzéseket készítő szolgáltatása. A Google Analytics sütiket, kis információcsomagokat használ, amelyek az Ön számítógépén tárolódnak, és lehetővé teszik a weboldal használatának elemzését. A sütik által generált információk segítségével a Google Egyesült Államokban lévő szervere információkat kap arról, hogy Ön hogyan használja a jelen weboldalt, és elmentik ezeket az információkat. Ha azonban aktiválja ezen a weboldalon az IP-cím anonimmá tételét, a Google az Európai Unió tagországaiban vagy más, az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodást aláíró államokban lerövidíti az Ön IP-címét. A Google csak kivételes esetekben továbbítja a teljes IP-címet az Egyesült Államokban lévő szerverére, ahol rövidítve tárolja. A jelen weboldal üzemeltetőjének megbízásából a Google ezeket az információkat arra használja, hogy kiértékelje a weboldal Ön általi használatát, és hogy jelentéseket állítson össze a weboldalon lévő aktivitásról, illetve hogy további, a honlaphasználattal és az internet használatával összefüggő szolgáltatásokat nyújtson a weboldal üzemeltetője számára. A Google Analytics elemzése során az Ön böngészője által továbbított IP-címet más, a Google által tárolt adatokkal nem hozzák összefüggésbe. A sütik tárolását korlátozhatja a böngészőszoftver megfelelő beállításaival; azonban felhívjuk a figyelmét arra, hogy ebben az esetben a weboldal bizonyos funkcióit csak részben fogja tudni használni. A sütik által generált adatok és a weboldal Ön általi használatára vonatkozó információk (ideértve az IP-címet) Google általi begyűjtését, továbbá ezen adatok Google általi kezelését megakadályozhatja, ha letölti a következő linken (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de) található böngésző plug-int, majd telepíti.

A felhasználói feltételekről és az adatvédelemről további információt a http://www.google.com/analytics/terms/de.html, ill. a https://www.google.de/intl/de/policies/ linken talál. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy ezen a weboldalon a Google Analytics kiegészült az „anonymizeIp” kóddal, ezzel lehetővé téve az IP-címek anonim (ún. IP-masking) begyűjtését.

 

Google Tag Manager

Weboldalunk kezelése és a sütialapú technológiák alkalmazására a Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google”) Tag Manager szolgáltatását használjuk. Ezáltal minden alkalommal, amikor Ön felkeresi a weboldalunkat, továbbítjuk az IP-címét egy, a Google Egyesült Államokban található szerverére. Az IP-címet a Google a Tag Manager szolgáltatás keretein belül nem tárolja, csak a Tag Manageren keresztül kezelt technológiák alkalmazására használja. Maga a Tag Manager nem telepít sütiket.

 

Crazy Egg

Our website uses a usage analysis service provided by Crazy Egg, 16220 East Ridgeview Lane, La Mirada, CA 90638, United States, www.crazyegg.com. This service enables us to use cookies to analyse how you use the website (for example, what content you click on). A usage profile with "heat maps" is visually displayed for this purpose. No personal data are collected, processed, or used when using Crazy Egg. User profiles are only created using pseudonyms. The data collected under a pseudonym will not be associated with real data from you.

 

JavaScriptek

YouTube

Weboldalunkon a YouTube, LLC 901 Cherry Ave., 94066 San Bruno, CA, USA (a továbbiakban Youtube) JavaScript kódját használjuk. A Youtube-ot videók internetes megjelenésünkhöz való hozzárendeléséhez használjuk. Ha Ön a böngészőjében aktiválja a JavaScriptet, és nem installált JavaScript Blocker kiegészítőt, akkor a böngészője adott esetben személyes adatokat továbbíthat a Youtube felé. Hogy a Youtube a megkapott adatokat milyen adatokkal köti össze, és hogy ezeket az adatokat milyen célokra használja, számunkra nem ismert. Erről további információt a Youtube adatvédelmi nyilatkozatában talál (http://www.google.de/intl/de/policies/privacy). A Youtube JavaScript kódjának teljes korlátozásához telepítsen egy JavaScript Blocker kiegészítőt (pl. www.noscript.net vagy www.ghostery.com).

 

Google Maps

Ez a weboldal a Google Inc. Google Maps termékét használja. A jelen weboldal használatával Ön beleegyezik abba, hogy automatikusan gyűjtött adatait a Google Inc., a Google Inc. képviselői és harmadik felek rögzítsék, kezeljék és használják. 

A Google Maps felhasználói feltételeit itt találja meg: http://www.google.com/intl/de_de/help/terms_maps.html

 

Facebook Connect

Facebook Connect is a service provided by Facebook, Inc. Use of Facebook Connect is subject to Facebook's Privacy Policy and Terms of Use. When you use Facebook Connect, Facebook profile data and public data on Facebook from your Facebook profile are transmitted to us. Conversely, data can be transmitted from us to your Facebook profile. Your transmitted data will be stored and processed by us for the purpose of registration on the platform. By registering with Facebook Connect, you consent to profile information from your Facebook profile being transmitted to us and usage information being transmitted from us to Facebook.

 

Közösségi média-bővítmények

Facebook

Our website integrates plug-ins from the social network Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA. You can recognise them by the Facebook logo or the "Like button" below an article, as well as the "Facebook Blog Radar" and the Facebook Blog Page in the sidebar (collectively called Facebook plug-ins). These Facebook plug-ins establish a direct connection between your browser and the Facebook server when you visit our site. When you visit our site, Facebook receives information that you have visited our pages using your IP address. If you then click on the Facebook "Like button" on our page while logged into your Facebook account, the content of our pages will be linked to your Facebook profile. This means that Facebook can associate your visit to our site with your account. Please note that, as the operator of this site, we have no knowledge of the content of the data transmitted to Facebook or of how Facebook uses these data. Therefore, for further information regarding Facebook's privacy policy, please visit the following link: http://de-de.facebook.com/policy.php

If you do not want Facebook to associate your visit to our website with your Facebook account, please log out of your Facebook account when you visit our website.

 

Hozzáférési és visszavonási jog

Joga van ahhoz, hogy személyes adataihoz hozzáférjen, illetve joga van adatai helyesbítéséhez, törléséhez és a személyes adatok feldolgozásának korlátozásához, valamint az adathordozáshoz. 

Joga van továbbá ahhoz, hogy a személyes adatok feldolgozásához esetlegesen már megadott beleegyezését visszavonja. A beleegyezés visszavonása a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét nem befolyásolja.

Joga van hozzá, hogy tiltakozzon személyes adatai közvetlen hirdetés céljából történő feldolgozása ellen. Ha ez ellen tiltakozik, akkor személyes adatait többé nem fogjuk közvetlen hirdetés céljából feldolgozni.

Joga van továbbá ahhoz, hogy a felügyeleti hatóságnál panaszt tegyen (Österreichische Datenschutzbehörde, Wickenburggasse 8, 1080 Wien, dsb@dsb.gv.at).

 

A következő elérhetőségeken keresztül érhet el minket:

 

Lagermax Lagerhaus und Speditions AG

Radingerstraße 16

5020 Salzburg/Austria

Tel: +43/662/4090-0

Fax: +43/662/4090-660

E-Mail: office@lagermax.com