Hinweise zum Datenschutz

Zaštita podataka

Izjava o privatnosti

Odgovoran
Poduzeće Lagermax Lagerhaus und Speditions AG je voditelj obrade vaših osobnih podataka na našoj web stranici. Naći ćete naše podatke u impresumu. Mi zaštitu vaših osobnih podataka shvaćamo vrlo ozbiljno. Vaše osobne podatke obrađujemo povjerljivo i u skladu sa zakonskim propisima o zaštiti podataka i ovom izjavom o zaštiti podataka. Vaši se podatci neće dijeliti s drugim primateljima bez vašeg izričitog pristanka.

 

Prikupljanje, obrada i korištenje osobnih podataka
Podatci za pristup/ datoteka zapisnika poslužitelja

Automatski prikupljamo i pohranjujemo podatke koje nam vaš preglednik prenosi. To su

  • vrsta / verzija preglednika,
  • operativni sustav koji se koristi,
  • referentni URL (prethodno posjećena stranica),
  • naziv pristupnog računala (IP adresa),
  • vrijeme zahtjeva poslužitelja,
  • prenesena količina podataka i
  • poruka je li odziv bio uspješan.

IP adrese korisnika bit će izbrisane ili anonimne nakon korištenja. U slučaju anonimizacije, IP adrese se mijenjaju tako da pojedinačni podatci o osobnim i predmetnim odnosima više ne mogu biti dodijeljeni određenoj ili prepoznatljivoj fizičkoj osobi, a da ne nastane nerazmjerno veliki utrošak vremena, novca i rada. Podatke u tzv. datotekama zapisnika vrednujemo u anonimnom obliku kako bismo dodatno poboljšali web stranicu i učinili je korisnijom i brže pronašli i ispravili pogreške. Nadalje, koriste se za kontrolu kapaciteta poslužitelja kako bi se osigurala odgovarajuća količina podataka, ako je potrebno.

 

Kontakt obrazac
Ako koristite obrazac na web stranici ili nas putem office@lagermax.com  kontaktirate, vaši podatci bit će pohranjeni 6 mjeseci u svrhu obrade zahtjeva ili u slučaju dodatnih pitanja. Nećemo dijeliti te podatke bez vašeg pristanka.

 

Newsletter
Imate mogućnost pretplate na e-mail newsletter putem naše web stranice. Za to nam je potrebna vaša adresa e-pošte i vaša izjava da prihvaćate newsletter.

Čim se pretplatite na newsletter, poslat ćemo vam potvrdu e-poštom s vezom za potvrdu registracije.

Imate pravo povući svoj pristanak u bilo kojem trenutku putem pisane obavijesti ili (putem e-maila također) klikom na vezu za odjavu, a da to ne utiče na zakonitost obrade koja je temeljem pristanka izvršena do opoziva. 

 

Prijenos podataka trećim osobama
Prijenos podataka prikupljenih od nas trećim osobama desit će se samo ako je to nužno u svrhu izvršenja ili naplate ugovora ili uz vaš prethodni pristanak. Naši davatelji usluga mogu koristiti podatke koji smo proslijedili samo da bi na taj način ispunili svoj zadatak. Njih smo pažljivo odabrali i pismeno angažirali. Oni su vezani našim uputama i redovito ih nadgledamo. Svaka druga uporaba tih informacija nije dopuštena i ne događa se kod pružatelja usluga kojeg smo angažirali.

 

Ponude za posao i online aplikacije
Na našoj web stranici nudimo slobodna radna mjesta s mogućnošću da nam pošaljete internetsku prijavu (putem e-maila ili putem kontakt obrasca). Ako se prijavite za oglašenu poziciju, vaši podatci bit će prikupljeni i obrađeni samo u okviru postupka prijave i brišemo ih nakon popunjavanja radnog mjesta, osim ako zakonski zahtjevi ne zahtijevaju dulji rok za pohranu.

Izričito ste se pristali na dulju pohranu u slučaju ponovnog apliciranja za posao ili ćemo s vama sklopiti ugovor o radu, a u tom slučaju ćemo podatke sukladno zakonskim propisima za zaštitu podataka spremiti u osobnu evidenciju i platni obračun.

 

Kolačići
Naša web stranica koristi takozvane kolačiće. To su male tekstualne datoteke koje su pohranjene na vašem uređaju pomoću preglednika. Oni ne uzrokuju štetu. 

Kolačiće koristimo kako bismo svoju ponudu učinili jednostavnijom. Neki kolačići ostaju pohranjeni na vašem uređaju dok ih ne izbrišete. Omogućuju nam da prepoznamo vaš preglednik pri sljedećem posjetu.

Ako to ne želite, možete postaviti preglednik tako da vas obavijesti o postavljanju kolačića i da to dopustite samo u pojedinim slučajevima. 

Onemogućavanje kolačića može ograničiti funkcionalnost naše web stranice.

Možete pronaći više informacija o kolačićima koji se koriste na ovoj web stranici ovdje.

 

Web-analiza s Google Analytics
Ova web stranica koristi Google Analytics, uslugu web analize koju pruža Google Inc. („Google“). Google Analytics upotrebljava takozvane „kolačiće“, tekstualne datoteke pohranjene na vašem računalu koje omogućuju analizu vaše uporabe web stranice. Informacije koje generira kolačić o vašoj uporabi ove web stranice obično se šalju Google poslužitelju u SAD-u i tamo pohranjuju. Međutim, u slučaju aktivacije anonimizacije IP na ovoj web stranici, Google će prethodno skratiti vašu IP adresu u državama članicama Europske unije ili u drugim zemljama ugovornicama Sporazuma o Europskom gospodarskom prostoru. Samo u iznimnim slučajevima puna će IP adresa biti poslana Google poslužitelju u SAD i tamo će se skratiti. U ime operatera ove web stranice, Google će koristiti ove informacije kako bi procijenio vašu uporabu web stranice, sastavljao izvješća o aktivnostima na web stranici i pružio druge usluge vezane uz aktivnost web stranica i korištenje interneta operateru web stranice. IP adresa koju je u okviru usluge Google Analytics proslijedio vaš preglednik, neće biti povezana s drugim podatcima kojima raspolaže Google. Možete spriječiti pohranu kolačića odgovarajućom postavkom vašeg softvera preglednika; međutim, imajte na umu da, ako to učinite, možda nećete moći koristiti sve značajke ove web stranice u punom opsegu. Osim toga, možete spriječiti slanje podataka koje je generirao kolačić i koji se odnose na vašu upotrebu web stranice (uključujući i njenu IP adresu) Googleu, kao i obradu tih podataka od strane Googlea pomoću veze u nastavku (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de) preuzmi i instaliraj dostupni plug-in preglednika.

Dodatne informacije o Uvjetima korištenja i privatnosti potražite pod http://www.google.com/analytics/terms/de.html tj. pod https://www.google.de/intl/de/policies/. Istaknuli smo da je na ovoj web stranici Google Analytics proširen kodom „anonymizeIp“ kako bi se osigurao anonimni registar IP adresa (tzv. IP maskiranje).

 

Google Tag manager
Da bismo upravljali našom web stranicom i ugradili tehnologije bazirane na kolačićima, koristimo uslugu Tag Manager Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google“). U tu svrhu, svaki put kada posjetite neku od naših web stranica, vaša IP adresa bit će prenesena na Googleov poslužitelj, koji se također može nalaziti u SAD-u. Google u okviru usluge Tag manager neće pohraniti IP adresu već će je rabiti isključivo za integraciju tehnologija kojima se upravlja preko usluge upravitelja oznake. Sam Tag manager ne postavlja kolačiće.

 

Crazy Egg
Naša web stranica za analizu korištenja rabi uslugu poduzeća Crazy Egg, 16220 East Ridgeview Lane, La Mirada, CA 90638, Sjedinjene Američke Države, www.crazyegg.com. Ova usluga omogućuje da se uporabom kolačića ocijeni na koji način koristite web stranicu (na primjer, na koje sadržaje klikćete). U tu svrhu vizualizira se profil uporabe takozvanim „toplinskim kartama“. Kada koristite Crazy Egg, neće se prikupljati, obrađivati niti koristiti osobni podatci. Korisnički profili se kreiraju uz uporabu pseudonima. Podatci prikupljeni pod pseudonimom neće se dovesti u vezu s vašim stvarnim podatcima.

 

Java-Scripts

Youtube
Na našu stranicu se preuzima Java-Script Code tvrtke YouTube, LLC 901 Cherry Ave., 94066 San Bruno, CA, SAD (u daljnjem tekstu Youtube). Koristimo YouTube usluge za ugrađivanje videozapisa na našu web stranicu. Ako ste u pregledniku aktivirali JavaScript i niste instalirali Java Script blokadu, vaš preglednik može prenijeti osobne podatke na Youtube. Ne znamo koje podatke Youtube povezuje s primljenim podatcima i za koje svrhe Youtube koristi te podatke. Daljnje informacije možete pronaći u Izjavi o zaštiti podataka YouTubea (http://www.google.de/intl/de/policies/privacy). Da biste spriječili Java Script kod za YouTube, možete instalirati Java Script blokadu (npr. www.noscript.net ili www.ghostery.com).

 

Google Maps
Ova web stranica koristi proizvod Google Maps poduzeća Google Inc. Korištenjem ove web stranice, pristajete na prikupljanje, obradu i uporabu podataka koje Google Inc., njegovi zastupnici i treće osobe automatski prikupljaju. 

Uvjete korištenja Google Maps možete pronaći na: http://www.google.com/intl/de_de/help/terms_maps.html

 

Facebook Connect
Facebook Connect je ponuda poduzeća Facebook, Inc. Korištenje usluge Facebook Connect podliježe uvjetima zaštite podataka i uvjetima korištenja Facebooka. Prilikom korištenja Facebook Connect, Facebook profilni podatci i javni podatci s vašeg Facebook profila prenose se nama. Isto tako, mi možemo prenijeti podatke na vaš profil na Facebooku. Vaše prenesene podatke pohranjujemo i obrađujemo u svrhu registracije na platformi. Pri registraciji na Facebook Connect pristajete da podatci s vašeg Facebook profila budu prenijeti na našu web stranicu, kao i da naši podatci za uporabu budu prenijeti na Facebook.

 

Social Media Plug-ins

Facebook
Naša web stranica integrira dodatke s društvene mreže Facebook, 1601 South California Ave., Palo Alto, CA 94304, SAD. To se može prepoznati po logotipu Facebooka ili gumbu „Like“ ispod članka, kao i po „Facebook Blog radaru“ i po Facebook stranici bloga u bočnoj traci (zajedničkim nazivom Facebook dodatci). Zbog ovih dodataka za Facebook, izravna veza između vašeg preglednika i Facebook poslužitelja će se uspostaviti ako posjetite našu web stranicu. Vašim posjetom Facebook prima informacije da ste posjetili naše stranice s vašom IP adresom. Kliknete li na Facebook gumb „Like“ na našoj web stranici dok ste istovremeno prijavljeni na vašem Facebook nalogu, sadržaj naših stranica povezuje se s vašim Facebook profilom. Slijedom toga, Facebook može vaš posjet na našoj web stranici pridružiti vašem korisničkom nalogu. Napominjemo da kao ponuđač web stranica ne znamo ništa o sadržaju prenesenih podataka, niti kako ih Facebook koristi. Stoga, da biste dobili dodatne informacije glede pravila o privatnosti na Facebooku, pogledajte sljedeću vezu: http://de-de.facebook.com/policy.php

Ako ne želite da Facebook poveže vašu posjetu na našoj web stranici s vašim Facebook nalogom, molimo da se odjavite sa svog Facebook naloga dok posjećujete našu web stranicu.

 

Pravo na informiranje i otkazivanje
Imate pravo na pristupanje, ispravljanje, brisanje i ograničavanje obrade osobnih podataka, kao i pravo na prijenos podataka. 

Osim toga, imate pravo opozvati bilo koji pristanak koji je dat radi obrade vaših osobnih podataka. Zakonitost obrade osobnih podataka do opoziva ne utječe na opoziv.

Imate pravo prigovora na obradu vaših osobnih podataka u svrhu izravnog marketinga. U slučaju opoziva, vaši se osobni podatci više neće obrađivati u svrhu izravnog marketinga.

Imate pravo podnijeti žalbu nadzornom tijelu (Österreichische Datenschutzbehörde, Wickenburggasse 8, 1080 Wien, dsb@dsb.gv.at).

 

Možete nas kontaktirati pod sljedećim kontaktnim podatcima: 

Lagermax Lagerhaus und Speditions AG
Radingerstraße 16
5020 Salzburg/Austria
Tel.: +43/662/4090-0
Faks: +43/662/4090-660
E-mail: office@lagermax.com