Za industriju potrošnih artikala

Naša rešenja su individualna, kao i Vaši zahtevi.

Lagermax AED nudi po meri skrojene transportne i logističke koncepte, rešenja skladištenja za potrošačku i kućnu elektroniku, kao i za muzičke instrumente.

Pri tom se paleta usluga prostire od električne četkice za zube, preko zamrzivača, sve do gitare. Naši stručnjaci za logistiku upravljaju kompletnim lancem isporuke. Od planiranja, preko organizacije, kontrole i odvijanja proizvodnje, sve do isporuke krajnjim potrošačima. Iskusni saradnici, sopstveno skladište posebno opremljeno prema vrsti artikala, kao i zone za rukovanje i sopstvene oblasti za pakovanje dopunjavaju našu ponudu.

Bela tehnika

U kućne aparate, koji se u stručnom žargonu nazivaju i „bela tehnika”, spadaju uglavnom mali i veliki električni aparati.

U ove aparate se ubrajaju mikrotalasne pećnice, kuvala za vodu, tosteri, ručni mikseri, friteze, usisivači, pegle, mašine za pranje sudova, šporeti, mašine za pranje veša, frižideri, zamrzivači, itd.

Kao stručnjaci, iz iskustva znamo da prilikom transporta i skladištenja „bele tehnike” moraju da važe visoki kvalitativni zahtevi jer udarci, vibracije, pritisak ili klimatski uticaji po pravilu umanjuju vrednost uglavnom skupih uređaja.

Pošto se kod kućnih aparata radi o robi koja je podložna koroziji, Lagermax AED prilikom rukovanja skupom robom vodi računa da se izbegnu spoljni uticaji svih vrsta.

Braon tehnika

U potrošačku elektroniku koja se u stručnom žargonu naziva i „braon tehnika”, ubrajaju se radio-aparati, prijemnici, HiFi-kompaktni uređaji, televizori, videorekorderi, MD-plejeri, uređaji za slušanje kompakt diskova, DVD-plejeri i još mnogo toga.

Kao stručnjaci, iz iskustva znamo da prilikom transporta i skladištenja „braon tehnike/elektronike” moraju da važe visoki kvalitativni zahtevi jer udarci, vibracije, pritisak ili klimatski uticaji po pravilu umanjuju vrednost uglavnom skupih uređaja.
Naši zaposleni neprekidno kontrolišu da li su ispunjeni neophodni uslovi za siguran transport, odnosno skladištenje. Uz uzimanje u obzir težine, kao i osetljivosti na vibracije i udarce, Lagermax AED ima na raspolaganju sva potrebna sredstva za pretovar i prihvatanje tereta. Viljuškarima upravlja isključivo pažljivo i dobro obučeno osoblje. Neoštećenost pakovanja, odnosno tovarnih jedinica pažljivo se kontroliše prilikom svakog pretovara.
Pošto su potrošački elektronski uređaji osetljivi na prašinu, Lagermax AED prilikom rukovanja skupom robom vodi računa o izbegavanju izlaganja prljanju.

Muzički instrumenti

Vaše instrumente odlažemo u kontejnere u našem ili carinskom skladištu.

Instrumente istovaramo iz kontejnera, raspakujemo ih i proveravamo prema Vašim zahtevima. Ekološki prihvatljivo odlaganje materijala za pakovanje takođe spada u naše usluge. Vaši instrumenti se skladište u našem klimatizovanom skladištu ili carinskom skladištu sve dok ih ne zatražite.

Nakon Vašeg zahteva po želji preuzimamo komisioniranje, štimovanje i intonaciju. Osim toga možemo da sprovedemo kontrolu površine klavira i da je, po potrebi, ispoliramo. Naravno, s Vašim klijentom ćemo se dogovoriti o terminu isporuke.

Tokom skladištenja i komisioniranja redovno sprovodimo inventar kako biste uvek imali pregled aktuelnog stanja.
Prednosti za Vas su jasno vidljive: sve radove izvodimo pouzdano i pažljivo. Više Vam nisu potrebna skladišta i radionice velikih površina. Za instrumente u carinskom skladištu troškovi carinjenja plaćaju se neposredno pre isporuke.

Vaše kontakt osobe

Lagermax Logistics Austria GmbH | Salzburg Prok. Christian Reichl
Radingerstraße 16 5020 Salzburg, Austrija
T.: +43 662 40902561
Lagermax Logistics Austria | Villach Prok. Zlatko Begovic
Gewerbezeile 11 9500 Villach, Austrija
T.: +43 4242 52040 F.: +43(0)4242/520 40-2496
Timesped Graz Spedition GmbH | Kalsdorf bei Graz Christian Mayrhuber, Geschäftsführung
Bahnhofstraße 101 8401 Kalsdorf bei Graz, Austrija
T.: +43 3135 55344 F.: +43(0)3135/553 44-2910