Hinweise zum Datenschutz

Adatvédelem

Adatvédelmi megjegyzést

Felelős
A honlapunkon található személyes adatok feldolgozásáért a Lagermax Lagerhaus és Speditions AG felelős. Az adatainkat az Impresszumban találja. Nagyon komolyan vesszük a személyes adatai védelmét. Személyes adatait bizalmasan kezeljük, a törvényi adatvédelmi szabályoknak és az adatvédelmi szabályoknak megfelelően. Adatait nem osztjuk meg más címzettekkel az Ön kifejezett beleegyezése nélkül.

 

A személyes adatok gyűjtése, feldolgozása és felhasználása
Az adatok/szerver naplófájljainak elérése

Automatikusan gyűjtünk és tárolunk adatokat, amelyeket böngészője továbbít nekünk. Ezek:

  • böngésző típusa/verziója,
  • a használt operációs rendszer,
  • Referrer URL (az oldal, ahonnan érkezett),
  • a hozzáférést biztosító számítógép (IP-cím) gazdaneve,
  • a szerver kérésének ideje,
  • az átadott adatmennyiség és
  • az üzenet, hogy a letöltés sikeres volt-e.

A felhasználók IP-címeit törlik vagy névtelenítik a használat befejezése után. Anonimizálás esetén az IP-címeket úgy módosítják, hogy a személyes vagy ténybeli körülmények részleteit már nem lehet egy meghatározott vagy azonosítható természetes személyhez rendelni, vagy csak aránytalanul nagy idő, költség és munkaerő befektetése mellett. Az úgynevezett naplófájlok adatait névtelen formában értékeljük, hogy tovább javítsuk a webhelyet, és felhasználóbarátabbá tegyük, valamint gyorsabban megtaláljuk és javítsuk a hibákat. Ezenkívül a kiszolgáló kapacitásainak vezérléséhez használhatók, hogy szükség esetén a megfelelő adatmennyiség rendelkezésre álljon.

 

Kapcsolatfelvételi űrlap
Ha a weboldalon az úrlapon keresztül vagy office@lagermax.com  e-mail címen keresztül veszi fel velünk a kapcsolatot, az adatokat a kérelem feldolgozásához és a kérdések követéséhez 6 hónapon át tároljuk. Nem osztjuk meg ezeket az információkat beleegyezés nélkül.

 

Hírlevél
Lehetősége van feliratkozni egy e-mail hírlevélre weboldalunkon keresztül. Ehhez szükségünk van az e-mail címére és a nyilatkozatára, hogy elfogadja a hírlevelet.

Amint feliratkozott a hírlevélre, egy megerősítő e-mailt küldünk Önnek egy linkkel, amely megerősíti a regisztrációt.

Önnek jogában áll bármikor visszavonni a beleegyezését írásbeli értesítéssel vagy (e-mail hírlevél formájában is) a leiratkozási linkre kattintva, anélkül, hogy befolyásolná a feldolgozás jogszerűségét a visszavonás jóváhagyásáig. 

 

Adattovábbítás harmadik felek részére
A begyűjtött adatok átruházása harmadik félnek csak akkor fordul elő, ha ez szerződéskötés vagy számlázás céljából szükséges, vagy ha korábban erről megegyezés született. Az így továbbított adatokat a szolgáltatók csak feladataik teljesítésére használhatják. Ezeket gondosan kiválasztottuk és írásban megbíztuk. Kötik őket az utasításaink, és rendszeresen figyelemmel kísérjük őket. Az információk egyéb felhasználása nem megengedett, és nem fordul elő az általunk megbízott szolgáltatók egyikével sem.

 

Állásajánlatok és online alkalmazások
Honlapunkon ingyenes állásajánlatokat kínálunk azzal a lehetőséggel, hogy online jelentkezhessen (e-mailen vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül). Ha pályázott egy meghirdetett pozícióra, akkor az adatokat csak a pályázati eljárás keretein belül gyűjtjük be és dolgozzuk fel, és miután az állást betöltjük, töröljük az adatait, kivéve, ha a jogi követelmények hosszabb tárolási időt igényelnek.

Ön kifejezetten beleegyezett egy hosszabb tárolásba, amennyiben később a munka később újra betölthetővé válik, vagy Önnel kötünk munkaszerződést, amely esetben az adatok a személyes adatokat az adatvédelmi követelményeknek megfelelően a személyzeti mappájához és a bérszámfejtéshez mentve tartjuk.

 

Cookie-k
Webhelyünk úgynevezett cookie-kat használ. Ezek kis szöveges fájlok, amelyeket a böngésző használatával tárolnak az eszközön. Nem okoznak kárt. 

Cookie-kat használunk, hogy az ajánlatunk felhasználóbarát legyen. Néhány cookie-k tárolva marad a készülékén, amíg nem törli őket. Lehetővé teszik számunkra, hogy felismerjük böngészőjét a következő látogatás során.

Ha ezt nem szeretné, beállíthatja a böngészőt úgy, hogy tájékoztassa a cookie-k beállításáról, és ezt csak egyedi esetekben engedélyezze. 

A cookie-k letiltása korlátozhatja weboldalunk működését.

További információt talál a weboldalon használt cookie-król itt.

 

Web-elemzés Google Analytics-szel
Ez a weboldal a Google Inc. („Google") által nyújtott internetes elemzési szolgáltatást használja. A Google Analytics ún. "Cookie"-kat, szöveges fájlokat tárol a számítógépen, amelyek lehetővé teszik a Weboldal használatának elemzését. A cookie által létrehozott információ az Ön weboldalának használatáról általában az USA-ban lévő Google-szerverhez továbbítódik és ott tárolódik. Az IP névtelenítés aktiválásakor azonban ezen a weboldalon az Ön IP-címét az Európai Unió tagállamai, vagy az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodás más szerződő országaiban előzetesen le kell rövidíteni. Csak kivételes esetekben fog teljes IP címet küldeni a Google szerverére az Egyesült Államokba, amit ott rövidítenek le. A weboldal üzemeltetőjének nevében a Google ezt az információt a weboldal használatának értékeléséhez használja, a webhelyes tevékenységről szóló jelentések összeállításához, valamint a weboldal tevékenységével és a weboldal üzemeltetőjének az internethasználattal kapcsolatos egyéb szolgáltatások nyújtásához. A Google által a Google Analytics részeként megadott IP-cím nem lesz összevonva más Google-adatokkal. A cookie-k tárolását a böngészőszoftver megfelelő beállításával megakadályozhatja; azonban, kérjük, vegye figyelembe, hogy ha ezt teszi, akkor nem tudja a lehető legteljesebb mértékben használni a webhely összes funkcióját. Ön is megakadályozhatja a cookie-k által generált és a weboldal használatával (beleértve annak IP-címét) kapcsolatos Google általi adatgyűjtést, valamint az adatoknak a Google által történő feldolgozását az alábbi link segítségével (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de), ha letölti és telepíti a böngésző plugint.

További információ a Felhasználási feltételekről és az adatvédelemről: http://www.google.com/analytics/terms/de.html ill.: https://www.google.de/intl/de/policies/. Hangsúlyozzuk, hogy ezen a webhelyen a Google Analytics az anonymizeIp kóddal bővült, így biztosítva az IP-címek névtelen gyűjteményét (úgynevezett IP-maszkolás).

 

Google Tag Manager
Webhelyünk adminisztrációja és a cookie-alapú technológiák felhasználásához a Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google") Tag Manager szolgáltatását használjuk. Ebből a célból minden alkalommal, amikor felkeresi az egyik weboldalunkat, az IP-címe továbbításra kerül egy olyan Google szerverre, amely az Egyesült Államokban is található. Az IP-címet a Google nem tárolja a Tag Manager szolgáltatás részeként, és csak a Tag Manager által kezelt technológiák integrálására használható. Maga a Tag Manager nem használ cookie-kat.

 

Crazy Egg
Webhelyünk a Crazy Egg, 16220 East Ridgeview Lane, La Mirada, CA 90638, Egyesült Államok által nyújtott szolgáltatást használja a felhasználás elemzésére. www.crazyegg.com. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a cookie-k használatát annak értékelésére, hogy miként használják a webhelyet (például, melyik tartalomra kattintanak). Ebből a célból a használati profilt úgynevezett "hő-térképekkel" jelenítik meg. A Crazy Egg használata során személyes adatokat nem gyűjtenek, nem dolgoznak fel és nem használnak fel. Csak álnévhasználati profilokat hoznak létre. Az álnév alatt gyűjtött adatokat nem fogják összevonni valódi adatokkal.

 

Java-Scripts

Youtube
Honlapunkon a YouTube, LLC 901 Cherry Ave., 94066 San Bruno, CA, USA (a továbbiakban: Youtube) Java-Script kódja fut. A YouTube szolgáltatóval videókat ágyazunk be a weboldalunkra. Ha aktiválta a JavaScriptet a böngészőjében, és nem telepítette a Java Script blokkolót, akkor a böngésző személyes adatokat küldhet a YouTube-nak. Nem tudjuk, hogy a YouTube milyen adatokkal társítja a kapott adatokat, és milyen célokra használja ezeket az adatokat. További információ a Youtube adatvédelmi irányelveiben található (http://www.google.de/intl/de/policies/privacy). A Youtube Java Script kód teljeskörű végrehajtásának megakadályozása érdekében telepíthet Java Script Blocker alkalmazást (pl. www.noscript.net vagy www.ghostery.com).

 

Google Maps
Ez a weboldal a Google Inc Google Maps terméket használja. A weboldal használatával hozzájárul, hogy a Google Inc., annak megbízottai és harmadik felek által automatikus adatgyűjtéséhez, feldolgozásához és felhasználásához. 

A Google Maps használatának feltételei a következő címen érhetők el: http://www.google.com/intl/de_de/help/terms_maps.html

 

Facebook Connect
A Facebook Connect a Facebook, Inc. ajánlata. A Facebook Connect használata a Facebook adatvédelmi feltételeinek és feltételeinek hatálya alá tartozik. A Facebook Connect használata esetén, a Facebook profiladatokat és a Facebook nyilvános adatait a Facebook profilon keresztül továbbítjuk. Különben az adatok továbbíthatók a Facebook profilra. Az átruházott adatokat tároljuk és feldolgozzuk a platformon regisztráció céljából. A Facebook Connect regisztrációval elfogadja, hogy a Facebook profiljából származó profiladatokat ránkruházza, valamint az adatokat a Facebook használhatja.

 

Social Media Plug-ins

Facebook
A weboldalunkon a Facebook, 1601 South California Ave.-t, Palo Alto, CA 94304, USA közösségi hálózati plug-injeit használja. Ezek felismerhetők a Facebook logón vagy a "Tetszik“ gombon egy cikk alatt és a "Facebook Blog Radar", valamint a Facebook blog oldal az oldalsávon (együtt nevezett Facebook plug-inek). Ezeknek a Facebook plug-ineknek köszönhetően a böngésző és a Facebook szerver között közvetlen kapcsolat jön létre, ha meglátogatja oldalunkat. Az Ön látogatása során a Facebook az Ön IP-címével látogatja meg az oldalainkat. Most kattintson a Facebook „Like-gombra“ az oldalunkon, miközben miközben be van jelentkezve a Facebook fiókjába, és oldalaink tartalma kapcsolódik a Facebook profiljához. Ennek következtében a Facebook a webhely meglátogatását a felhasználói fiókjához társítja. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy weboldal szolgáltatóként nem ismerjük a továbbított adatok tartalmát és azt, hogy a Facebook hogyan használja őket. Ezért a Facebook adatvédelmi irányelveivel kapcsolatos további információkért kérjük, olvassa el az alábbi linket: http://de-de.facebook.com/policy.php

Ha nem szeretné, hogy a weboldalunkra látogatást a Facebook-fiókjához társítsák, akkor kérjük, jelentkezzen ki a Facebook-fiókjából a weboldalunkon való tartózkodás közben.

 

A tájékoztatáshoz és törléshez való jog
Önnek joga van a személyes adatok hozzáféréséhez, javításához, törléséhez és korlátozásához, valamint feldolgozásához, és az adatok továbbításához. 

Ezen túlmenően Önnek joga van visszavonni a személyes adatok feldolgozásához adott hozzájárulását. A visszavonás nem érinti a személyes adatok feldolgozásának jogszerűségét a visszavonásig.

Önnek jogában áll kifogást emelni a személyes adatok reklámlevelek küldéséhez szükséges feldolgozása ellen. Ellentmondás esetén a személyes adatait nem továbbítják közvetlen marketing célokra.

Önnek joga van panaszt tenni a felügyeleti hatóságnál (Osztrák Adatvédelmi Hatóság, Wickenburggasse 8, 1080 Bécs, dsb@dsb.gv.at).

 

A következő elérhetőségeken érhet el minket: 

Lagermax Lagerhaus und Speditions AG
Radingerstraße 16
5020 Salzburg/Ausztria
Tel:: +43/662/4090-0
Fax: +43/662/4090-660
E-mail: office@lagermax.com

Tampering with the Lagermax Website
Recently our homepage has been copied and falsified for the presumed purpose of fraud. Please carefully check the correct spelling of the URL and of our company when visiting our side. The Lagermax AG points out that we do not accept payments for vehicle transactions and we strongly advise against this procedure.